sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Laitetaanpas kuvia (-m)

Katja oli ottanut joitamia kuvia, joten laitetaanpas niitä tänne, kun tuo nettikin tuntuu nyt toimivan tällä hetkellä. Alla muutama kuva tästä Hanneloren puutarhasta, jossa männä viikolla grillattiin.











Puistossa oli tuommonen tolpparykelmä, ilmeisestikin kilpailijoille tarkoitettu, miksi muuten se siellä olisi! Okra tuli toiseksi ja kolmanneksi.



Makkaraa. Kajoa mukaillen, makkara on suomen kielen parhaimpia sanoja; sen sanan kuultuaan, käyvät miehet toiveikkaana kohottamaan kulmakarvojaan, nostaltamaan housujaan ja reippaasti käymään sanan sanonutta ääntä kohti.



Marjoja käytiin poimimassa. Isoja, vadelman näköisiä Alaskanvatutkoita ovat nuo. Jänniä, kun samassa puskassa saattaa kasvaa punaisia ja keltaisia marjoja, silti molemmat ovat kypsiä. Vähän kirpeitä ovat, ei niin makeita kuin vadelmat. Mahtaakohan se muuttua tässä kesän mittaan...?



Kaikki on täällä isossa maailmassa isompaa, myös etanat. Ja pekoni-juusto-koirannaksuille persoja.

3 kommenttia:

  1. Terve Mikko
    Täällä ollaan ja kärvistellään 28 asteen helteessä. Tämä työpaikka on pätsi. Noin 40 astetta. Olen ottanut päivisin muutaman tunnin Nallikari aikaa.
    Sinun kirjoitustyyli on hyvä. On ilo lukea blogeja. Sinun pitäisi kirjoittaa paljon enemmän.
    Geenit on hyvät.
    Tuhkapilivi uhkaa taas. Saapa nähdä miten päästään lentään.

    VastaaPoista
  2. Onko jo alkanut elämä maistua siellä Kanadassa (lue olut)? Onneksi lupasivat suomeen kunnolla vettä ettei tarvi tuota aurinkoa katella. Alkaa olla liian kuuma valkoiselle miehelle.

    VastaaPoista
  3. Kyllähän tuo on jo maistunut. Maistuis varmaan enemmänki... Okanagan Spring Pale Ale on mainio perusolut. Sekä tietysti paikallisen, Granville Island Brewingin tuotteet on aivan mahtavia.

    Käy kattoon ja kuolaa noille:

    www.gib.ca

    VastaaPoista