tiistai 27. huhtikuuta 2010

Täällä

Moro vaan.
Kitos kommenteista; mukava ku joku lukee näitä. "Lääkekasveja" ei tunnu olevan, vaikkakin tuo vuokraemäntä hiukan entiselle hipille hiukan vaikuttaakin. Ehkä sillä on oma yksityisyrttitarha jossain piilossa... Täällä ilmeisesti kansa on aika hamppumyönteistä, vaikka lainsäädäntö ei sitä oliskaan. Tulin just iltalenkiltä Okkerin kanssa ja tuossa paria taloa alaspäin oli nuorisoa portailla istumassa ja kikattelemassa; makea tuoksu leijaili ilmassa...

No muilta osin asiat rullaa eteenpäin, Katja on jo hiukan alotellut yliopistolla; käynyt tutustumassa tuleviin työkavereihinsa ja rapistellut papereita. Polkupyörä käytiin ostamassa, tosin siinä liikkeessä (opiskelijoiden pitämä) oli aika vähän halpoja pyöriä, joten sieltä löytyi vain Katjalle soppeli kitka. Minun pitää kulkea nuita muita liikkeitä vielä huomenna läpi, jotta soppelin halpa munamankeli löytyis. Ei kehtaa ottaa tuosta ruokakaupan parkista jotain vaan ja lähteä ajeleen :) Vuokra-auto pitää palauttaa kans huomenna, joten joku kulkupeli olis pikku pakko löytää tai kulkee muuten ukko jalan.

Autojaki olen kattellu, paikallinen nettiauto.com on syynissä. Vaan ohan se vähän taas riskaabelia ostaa joku käytetty räpsy, vaan minkäs tällä budjetilla teet. Mark, se vuokraemon poika, ehotteli paria kivaa liikettä, joihin tekis kyllä mieli mennä, mutta pörssin nahka ei taida venyä tarpeeksi...vielä. Ks linkit.

http://www.fmov.ca
http://www.weissach.com/
http://www.mclmotorcars.com/

Jepjep. Minkähälaisia kroisoksia se kuvittelee meidän olevan...?

Eilen tuli muuten löydettyä mainio olut: Kanadalainen IPA nimeltään "IP'eh!" Aivan mahtavan pehmeä maltaisuus, jota seuraa kirpakka, muttei liian kitkerä katkerointi. Aivan mahtava ölsä. Viinaspuoli täällä myydään kaikki paikallisissa alkoissa. Ruokakaupoissa ei ole ku alkoholitonta ( <1 til-%) olutta.

Tänään käytiin myös IKEAssa. Kyllä, se helvetti on myös täällä. Vaan ihan hyvä helvetti se on, kun sieltä tietää mitä saa. Sieltä sai sopivaa astiankuivaustelinettä ja vispilää ja jatkoroikkaa tarpeeseen. On vähän nuo paikalliset Säästökuopat ja Halpa-Hallit vähän vielä teillä tietymättömillä, kun ei tunne muita liikenimiä ku Wal-Martin ja Searsin. Jos tiijättä, niin nimiä kehiin kommentteihin, kiitos.

Jaaha, taas sataa. Taitaa olla vasta toinen kerta tälle päivälle. Tänään tuli taivaalta rakeitakin, mikä on ihan kiva vaihtelu tuolle jatkuvalle veden kuurottaiselle tulemiselle.

Alla pari kuvaa täältä. Toisessa näkyy vähän Vankkurin skylineä. Toisessa näkyy muuten vaan hyviä "linjoja". Pitääpä perustaa se vyötärönympärystän seurantataulukko tänne, jahka keksin miten sen teen... Näättäpähän sitten, että kuinka ukko lihoo täällä pikaruuan luvatulla mantereella. Nonni, seuraavaan kertaan. Mro.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti