keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Mätää... (-m)

Jotain mätää tuossa edellisessä postauksessa. Kommenttiosuus on varmaankin jäänyt jonnekkin sinne minne se veturikin viikko sitten. (EDIT: Nyt ne toimii...)

Päivät vaan vilahtelee, vuokra-auton kävin jättämässä pois, nyt vaan fillaroin. Pyörät meillä on nyt molemmilla, joten eikun rullailemaan.

Vuokraemo on kyllä ihan pätevä, se tarjosi meille tuossa äsken illallisen kotonansa uuden vuokrasopimuksen allekirjoitusen kunniaksi. Spagettia ja puhvelinjauhelihakastiketta. Nam.

Tuossa alla on hiukan tämän meidän kämpän pohjapiirustusta. Sisään siis tullaan uvan alavasemmalta, kasvihuoneeseen, joka on meidän eteinen. Siitä sitten liukuovien kautta pääsee olohuone/keittiöön. Käytävän päässä, kuvan yläreunassa on ovi, josta pääsee sitten tuonne Hanneloren puolelle. Ovi on (onneksi) lukittavissa molemmilta puolin.

Tälläista nyt taas, alkaa vähän väsy painaan, joten kirjoittelen joskus toiste taas lisää.

-m

2 kommenttia:

  1. Elä osta autoa noista liikkeistä. Näkyyvät myyvän lähinnä eurooppalisia marginaalimerkkejä. Ja eihän eurooppalisen ostossa olisi mitään järkeä ameriikassa. Vai onko paikallinen laatu heikkoa?

    VastaaPoista
  2. Haha kui ihmeessä teillä on pyykkikone kasvihuoneessa? Kui iso tuo kämppä on neliöissä? Kerrohan katjalle ja okralle terkkuja! onko läytyny vielä töitä? -Anna

    VastaaPoista