lauantai 4. joulukuuta 2010

Haisunäätä, osa n (-m)

Terve,

Kyllä tuntuu haisunäätä olevan vielä voimissaan, vaikkei se ole rumaa naamaansa täällä vähään aikaan näyttänytkään. Semmoset käryt oli nytki ulkona, että nokkakarvat meinasi kihartua. Se on näköjään ottanu uuden lähestymistavan meidän ahisteluun ja ruvennu terrorisoimaan koko korttelia "tuoksuillaan". Ainoastaan Okra oli kiinnostunu nuista hajuista. Liekkö olis käyny antamassa näädälle taas vähän vauhtia, kun veto oli sellainen nyt iltalenkillä.

Tänään käytiin Vancouverin joulumarkkinoilla. Ne oli semmoset saksalaiset joulumarkkinat, ei täällä omia sellaisia ole. Ihan mukavat olivat, hyvinkin samanlaiset, mitä Wienissä kerran yhtenä jouluna näin. Tosin paljon ahtaammalle nämä oli tungettu, ku eihän tuolla keskustassa mitään avoimia kenttiä ole... Sairaan kalliita urheilukenttiä, joihin ei kellään oo varaa.

Glögi oli hiukan erilaista ku kotisuomessa, semmosta saksalaistyyppistä se oli. Ja ihan hyvää. Jännästi halusivat kontrolloida siellä, ettei ihmiset rupea vaan liikaa ryypeksimään, niin portilla antoivat rannekkeen jokaiselle yli 19-vuotiaalle, johon sitten painoivat rei'ittimellä reikiä, että montakos oli tullu juotua. Kolme reikää oli maksimi per sierainpari. Paulaner siellä oli kanssa myymässä oluitaan, mutta vehnäoluet ja Salvator olivat jo loppuneet, nyyh.

Eilen oltiin Katjan työpaikan epävirallisilla pikkujoulujuhlilla. Siellä oli sellainen opiskelijoiden tekemä pilanäytelmä omista proffistaan. Pari proffaa mieki niistä tunnistin, vaikken siellä lipastolla paljoa pyörikkään. Sitten sen päälle oli nyyttikestit. Mielenkiintosia ruokia ja ihan reilusti oli kaikenlaista tarjolla.

Viralliset juhlat on ens viikolla torstaina, perjantaina on Katjan työkaverin läksiäiset ja lauantaina toisen karonkka. Juhlan tynkää siis olisi ennenku kotiapäin päästään tulemaan. 20.-27. ollaan siis Suomessa, Katjan pitää lähteä Kanadan itärannikolle toisia tutkimuksia tekemään heti vuodenvaihteen jälkeen.

Joulumarkkinat

Hienoja joulukuusen palloja olis ollu tarjolla vaivaiseen 30 taalan kappalehintaan.

Saksalaisilla markkinoilla kun oltiin, niin braatwurstiahan piti tietysti ostaa...

...ja syödä.

Sika oli nielly seipään ja menny sitten vartaaseen pyörimään.

Joku lumikuningatar siellä hiimaili puujalkojen päällä kans

Arvaa kuka on pukkina?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti