maanantai 13. joulukuuta 2010

Inssi läpi (-m)

Tuli vihdoin ja viimein sitten ajettua se täkäläinen ajokortti. Meinasi tulla ihmetys, kun ne silloin taannoin ottivat sen suomikortin multa pois ja joululoma alko lähestyä. Kai sitä olis pitäny Suomessakin ajella autoa. Vaan niinhän se vanha kansanviisaus menee, ettei sitä autoa kortilla ajeta... No, joka tapauksessa, postiluukusta pitäisi parin viikon sisällä lopsahtaa uudenuusi muoviläpyskä lompakkoon. Siihen asti on väliaikanen papruversio. Meni läpi heti toisella yrittämällä. Meinasivat olla nipoja ekalla kerralla, ettei muka valoista saa keltasilla mennä. Pyh, aina oon menny ja aina tuun menemään. Inssissäki.

Viikonloppuna käytiin Hannen kanssa ajelulla yhdessä kalastajakylässä, joka on aikoinaan ollut täynnä japanilaisia kalastajia. Nyttemmin taitaa olla monikansallistunut tuokin asia, vaikka kyllä siellä silti paljon oli japania ja japanilaisia nimiä liikkeiden ovissa. Tuulinen pikku kylä tyynenmeren rannalla. Tai onhan tuossa tuo paikallinen Hailuoto välissä, ennenkuin aava ulappa alkaa...

Kalsastajien aluksia

Rapumerrat on täällä tämän näkösiä

Joku japanilainen puutarha ja kaks pönöttäjää

Pakollinen koirakuva

Joulujuhlat olis aikalailla vietetty, Katja käy vielä jotku kökkäjäiset huomenna iltapäivällä nopeasti rymistelemässä työpaikallaan ja sitten on kaikki käyty läpi. Johan noita alkoi olla niin paljon, että tympääntyi! Lauantaina oli edelliset, taaskin yhen proffan kotona North Vancouverissa. Ihan komea kämppä roffalla oli, liekö siinä hommassa jotain täällä tienaaki? Sitä edelliset juhlat oli taas yhet läksiäiset ja sitä ennen oli Katjan osaston viralliset pikkujoulut. Siitä pari kuvaa alla. Lahjuksiksi veistelin puusta kaloja. Tai tarkemmin, Katja piirsi ja mie kaiversin ja poltin kuviot puuhun ja kuksiin.

Virallisten pikkujoulujen juhlatalo

Me

Katjan työporukkaa

On tämä Vankkuri ihan oikeasti iso kaupunki, kun tuossa n. 5km päässä oli sunnuntaiyönä jengiammuskelu, kymmenen jengiläistä sairaalaan. Se ilmeisesti liitty jonku jengipomon telotukseen aiemmin syksyllä toisen jengin toimesta. Vancouverin pormestari asuu seuraavassa korttelissa, missä tämä ammuskelu oli tapahtunu, joten ehkäpä asialle tapahtuu jatkossa jotain... Nyt ne vaan ammuskeli toisiaan, eikä sivullisiin osunu, tällä kertaa.

http://www.vancouversun.com/news/Massive+gang+shooting+spree/3965577/story.html?tab=PHOT

Kohta pitis lähteä tulemaan kohti Suomea joulun viettoon. Sunnuntaina lähetään, tullaan Seattlen (eli USAn) kautta. Hypätään täällä bussiin ja se ajaa meidät kentälle SeaTacin kentälle Seattlen eteläpuolelle, jonnekkin 300km päähän täältä. Lento menee Reykjavikin kautta Helsinkiin, sieltä FC:llä Kemiin. Maanantaina 27. päivä lähetään takas. Lyhyt pyrähdys on, joo, mutta jos meidän naamoja tahtoo tuijottaa, niin sopii tulla tänne (tai Kemiin/Tornioon jouluna) kattelemaan. Täällä sitä voi sitten kattella muutaki ku meän naamaa pelkästään...

Joopajoo, Esteri se täällä esittelee taas parasta puoltaan. Vettä tulee peltikatolle niin, ettei meinaa ajatuksiaan kuulla vaikka on kuulokkeet korvissa.

Tsau, -m

1 kommentti:

  1. Tervetuloa kotiin ja hyvää matkaa!! Tontut hiippailevat nurkissa! SA AA

    VastaaPoista