perjantai 14. tammikuuta 2011

Outoja säitä (-m)

Täällä on luotoäidillä vissin "ne" päivät, kun säät muuttuu ihan laidasta laitaan; alkuviikosta oli pakkasta puolenkymmentä astetta, keskiviikkona tuli 15cm lunta, nyt täällä on +13 astetta ja lumet kaikonneet. Ihme tammikuu. Uutisissakin sitä tuntuvat päivittelevän. Huomiselle luvataan +10 ja vesisadetta.

Haisunäädästä ei oo kuulunu mitään, eikä haissu mitään pitkään aikaan. Samoin pesukarhut on kadonneet jonnekkin. Liekö menneet kaupungille lihavampien roska-astioiden ääreen...? Mutta ihmeellisintä näistä "lemmikeistä" on, että Paavo-Päivikki on vielä hengissä! En tiennykkään että hämähäkit elää noinki kauan! Nyt se on ainaki puolivuotias, ties kuinka pitkään se ehti tuolla kukkua ennenku rupesin sitä syöttämään. Senki homman lopetin tuossa syksyllä ku tomaatit niitettiin maahan kasvihuoneesta. Joku ristihämähäkki se taitaa olla, sillä on selässä vähän sen tyyppinen kuvio.

Okran kurapuku on herättänyt kiinnostusta ja ihmetystä vastaantulevissa lenkkeilijöissä ja koiranulkoiluttajissa. Hannekin oli huomannut saman joulun aikaan. On käyny mielessä, että pitäisköhän diilata noita muutama eteenpäin, niin vois siinä jonku killingin tienatakki...

-m

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti