tiistai 11. tammikuuta 2011

Espanjantunnit jatkuu (-m)

Ne alkoivat taas. Siirryin nyt taas vähän haastavammalle kurssille, tämä on nyt olevinaan keskitasoa. Meitä oli edellisessä ryhmässä neljä opiskelijaa, ja kaikki vannoivat ennen joulua, että joo, he kyllä jatkaa. Paskat, ketään ei näkyny. Onneks tässä nyt kuitenki oli kaks ryhmää yhdistetty, joten ei minun sentään yksin tartte olla, on siellä nyt kolme muuta. Sama juttu oli edellisellä kerrallaki näissä espanjan piireissä. Näin paljon sitä kestää täkäläisten sanoihin luottaa.

Vaan on täällä ihan sellaisiaki, joiden sanoihin saattaa luottaa. Yks Dan, lahjoitti mulle pari vetolaatikostoa, kuhan vaan kävin hakemassa pois. Vaan seki muutti täältä Uuteen Seelantiin. Eli harvemmassapa ne tuntuu olevan. Ohan tietysti tuo Hanne, mutta sehän onki saksalainen.

Muuten aika kuluu rattoisasti tallissa höyläillen ja koiraa lenkittäen, työpaikkoja ettiessä.

Laitetaanpa vähän kuvaa niistä mitä on tullu tässä syksyn mittaan askarreltua täällä. Työn alla on nyt naulakko.

Siinä on mukaelmia täkäläisestä inkkarien taiteesta kaiverrettuna seetrille; Katja piirsi ja mie kaiversin ja poltin, sitten pari puista delfiiniä, laiva ja minun höylät. Pöytähän on jo ollu täällä sivuilla jo aiemmin. Kiila halkesi tuosta uudemmasta höylästä pari viikkoa sitten, joku kapula piti vaan survaista siihen, että terä pysyy paikoillaan.

2 kommenttia:

  1. Hienoja käsityöläisluomuksia :D Alimmassa selvästi Okramaisia venkuiluja... Rohtolta haukut iso-systerille!

    VastaaPoista
  2. Okran mie siihen koitin piirtääkin! :) Meni lahjaksi vanhemmille, ettei ne ihan hirveesti sitä ikävöisi. Rohtolle ja Ravjalle rapsutuksia!

    VastaaPoista