maanantai 15. marraskuuta 2010

Minun synttärit (-m)

Ne olivat eilen. Ja toissapäivänä. Ja monien mielestä ne oli perjantaina. Oikeasti ne oli 14. marraskuuta.

Perjantaiset onnitteluviestit taisi tulla pääasiassa siksi, että olin joskus sen tarkemmin tutkimatta pamauttanu Skypeen synttäripäiväksi jotakin sinneppäin. Se oli sitten sattunut olemaan 12. marraskuuta.

Lauantaina vietettiin synttäreitä siksi, koska Suomessa oli 14. marraskuuta vaikka täällä oli 13. Mutta miehän oon syntyny kuiteski Suomessa. Sillon käytiin syömässä tuossa kylällä meksikolaisessa ravintolassa, jossa oli kiinalaisia tarjoilijoita. Alkuruuat oli mahtavat, mutta pääruuat ei niin mahtavia. Aluksi tuli quesadilloja, eli semmosia tortillaleipiä, joiden väliin on laitettu kanaa tai jauhelihaa ja liimatu kiinni juustolla. Ja hyviä olivat. Pääruokana oli jotain kanahässäkkää ja paistettua hernekeittoa salaatin kanssa. Ei kovin hääviä. Ravintola oli oikeudeton rafla, joten juomaksi tuli kannullinen neitsyt-margaritoja. (kyllä se vaan olis vähän kaivannu sitä tekilaa...) Sen päälle käytiin ottaan pienet kylän toisessa kapakissa ja tultiin kotia. Kotona sain lahjaksi pari hyvää olutta, pähkinäalen ja suklaaportterin. Pähkinäalen teossa oli käytetty hasselpähkinöitä ja suklaaportterin teossa kaakaota. Mainioita olivat, eritoten tuo suklaaportteri.
Phillips Dirty Squirrel Hazelnut Brown & Phillips Longboat Chocolate Porter

Sunnuntaina sitten vietettiin minun synttäreitä sen tähen, ku kalenteri sanoi, että nyt on 14. marraskuuta. Aamiaseksi sain suklaakakkua ja kahvia sänkyyn, ihan mukavaa... Sitten sain lahjaksi sukkia sekä Vancouver Canucks T-paidan. Päivälliseksi syotiin lihapullia ja paistettuja pottuja ja jamssia. Mahtavaa oli. Parempaa ku meksikolaisessa. Paras lahja kuitenkin käytiin ostamassa jo keskiviikkona kaupungilta: Tammi- ja vaahteralautaa. Nyt mulla on siis 2 metriä tammea ja kolme metriä vaahteralautaa. Pitää vielä keksiä mitä niistä teen. Ideoita otetaan vastaan.

Kiitoksia Katja kestityksestä ja lahjoista. Tämä oli mukava viikonloppu, eikä ollu kiire minnekkään.

Ittelle olin ostanu lahjaksi sikarin, sitä sitten polttelin iltasella tuossa kasvihuoneessa.

2 kommenttia: