maanantai 25. lokakuuta 2010

Eipä kummosia nytkään... (-m)

Kuhan vaan kirjottelen, ettei tarttis ruveta vielä espanjan läksyjä tekemään. En muistanukkaan, miten mie inhoan aina läksyjen tekemistä. Niitä on paras lykätä siihen asti, kunnes on ihan pakko alkaa tekemään, niin sitten voi tehhä ne nopeasti pois. Joka tapauksessa, ihan perseestä. Pitiki mennä valittemaan lisää opiskelua, höh.

Toinen höylä valmistui tuossa viime viikolla, hyvä siitäki tuli, kolmas on työn alla, samoin pikkunen olohuoneen pöytä kirjahyllyn jatkoksi. Kattotaan mitä siitä tulee.

Lauantaina oltiin Katjan työkaverin läksiäisissä sen proffan tykönä West Vancouverissa. Mukavat juhlat. Sunnuntaina oli rapula ja ainanen motkotus (muttei morkkista).

Okra on temppuillu kurapukunsa kanssa, se on tehny Haudinit pari kertaa mettässä Katjalle. Katja on joutunu ettimään pukua märästä (ja yleensä pimeästä) mettästä. Molemmilla kerroilla puku on vielä löytyny, mutta pitänee ruveta keksimään siihen jotain parempia kiristyksiä, jottei se jatkuvasti putoa koiran päältä pois.

Tuossa pari muokattua kuvaa sieltä lohienkatselureissulta.


Halloween olis tulossa kohtapuoliin eli ens sunnuntaina. Pitäis ruveta kaivertelemaan kurpitsoja, tuossa kasvihuoneessa oottelee kolme isoa möllykkää. Ehdotuksia otetaan vastaan mitä niihin kaiverretaan.

Tässä vielä kuva kesän viimeisestä grillaussessiosta; kolme kappaletta puolen kilon pihvejä sekä Katjan jättiläiskesäkurpitsapalat tirisemässä rillissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti