keskiviikko 4. elokuuta 2010

Rakettikilpailun saldoa (-m)

Moro.
Tässä niitä kuvia ilotulituskilpailusta. Kaikki on Katjan ottamia. Katotaampa miltä ne oikein näyttää. Valittin 7 kuvaa kultakin maalta, USA:lta, Espanjalta, Meksikolta ja Kiinalta, olipa aika vaikeaa valita 28 parasta kuvaa noin parin tuhannen otetun kuvan joukosta...

Nämä showt oli aika pitkiä, ne kesti noin 20-30min ja niihin kuului musiikki mukaan. Se tuli radiosta, tai paikanpäällä kaiuttimista. Epsanja pelasi seiftiä ja soitti erilaisia klassisia kappaleita ja voitti koko hoijakan ylivoimasesti. Ne oli tosi päteviä, mm. Wagnerin valkyyrien ratsastus ja Straussin Näin puhui Zarathustra toimi ihan kympillä, niihin ne saivat ammuttua raketit ihan nappiin. USAlla oli jotain 50-luvun kappaleita, heidän ollen koko joukon surkein, ne ei saanu varmaan yhtään rakettia menemään sen musan tahtiin. Meksiko osasi asiansa hyvin, Kiinalaisilla oli hienoja pommeja ja ihan hirveätä musiikkia. Mikä voisi olla kauheampaa kuin kiinalaisten musiikki? Kajo oli taas oikeassa...

Ekana iltana ampui USA.


Seuraavaksi tulitti Espanja.


Sitten oli Meksikon vuoro.


Ja lopuksi tykitti Kiina. Kiinan pommituksen kuvat ovat hieman eri asemassa kuin muut, koska olimma silloin paljon lähempänä kattomassa ja kuvaamassa tykitystä.

Tässäpä ne. Kattelkaa ja kommentoikaapa jottain.

2 kommenttia:

  1. Yrittäähän ne näemmä sielläkin, van ei ole niinkö uutena vuonna Oulussa.

    VastaaPoista
  2. Herranjumala, tehän ootte kirjailleet vaikka kuinka paljon tekstiä sitten minun viime käynnin! Meni ainaki puol tuntia lukiessa :) Mutta aina yhtä hauskoja juttuja :)

    Mie oon alottanu minun oikean työ nytten. Ihan mielenkiintosta hommaa. Oon kontrolleri, eli joku kirjanpidon ja sihteerin risteytys. Ja se on aivan mahtavaa olla päivätyössä ja viikonlooput vapaalla :))

    Täällä sveitsissä oli minun synttäreitten kunniaksi ilotulis, kun sveitsillä on syntymäpäivä samaan aikaan ku mulla. Mutta ei ne ilotulitukset kyllä musiikin kanssa tullu.. harmi vaan. Pitää sit ens vuonna esittää toivomus, että jos sais vielä musiikinkin mukaan :)

    Kerrohan sinne terveisiä, ja kaikkea hyvää teille!

    VastaaPoista