perjantai 20. elokuuta 2010

Lentsu (-m)

Moro,

Ei siitä pääse eroon vaikka maapallon toiselle laidalle matkustais. Täällä ollaan molemmat oltu flunssan kourissa tämä viikko. Ensin Katja, sitten mie. Katjalla alkaa jo pikkuhiljaa helpottamaan, mulla taitaa olla just parhaassa kukassa.

Heti kun helteet loppuivat ja tuli viileät kelit niin johan tärppäsi. Pöpöt taisivat tuumata, että on hyvää pohjoismaalasita kasvualustaa tuolla, mennäämpä sinne. Noh, ei tämä nyt pahimmasta päästä flunssia ole, mutta inhottava siltikin. Pää täynnä räkkää. Nyt sitten on taas kohtuu lämmintä, aurinko paistaa ja linnut laulaa. Mitään vaan ei kuule, ku korvatki on tukossa. Ompa mahtavaa sairastaa flunssaa kesällä, hoh hoh...

Meille tulee tänään Ruuti hoitoon vuorokaudeksi, se naapurin koira. Sen kun ottaa hoitoon, niin mahtanee Okrallekki sitten aina joku hoitopaikka löytyä, jos Hanne on jossain lietsussa. Saapa nähä minkälainen vilinä täällä on illalla, ku se Ruuti tuntuu tykkäävän Okrasta ihan älyttömästi. Se pyörii suttina sen jaloissa, näykkii naamasta ja pomppii niskaan. Aattelin kuitenki laittaa Okran vahtimaan Ruutia, laitan Okralle valjaat ja Rubyn kiinni pitkällä hihnalla Okkerin valjaisiin, kun tuohon pihalle mennään. Se Ruuti on niin pieni, että se livahtais muuten jonnekki karkuun jostain aidanraosta tjms.

Että näin taas tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti