perjantai 18. maaliskuuta 2011

Sohva (-m)

Morot, onki menny taas pari viikkoa ettei oo tullu kirjoteltua. Sohvat taas vaivaa meitä. Tuo meidän ilmapatja sohva oli miellyttävä ja leveä, kunnes siitä aukesi yksi sauma. Nyt se pullistelee ja keulii niinku mopopojat keväällä. Siitä syystä ostettiin yks puurunkonen vuodesohva jota mie nyt rappaan ja hion tuolla autotallissa. Koivurunko siinä vaikuttas olevan.

Kävin tuossa yhessä firmassa haastatteluissa, parikin kertaa. Toiseksi paras hakija olin, mutta kun kakkossijasta ei saa mitään, niin eipä siitä sen enempää.

Katja on myllänny ryytimaansa taas ja idättää parsakaaleja ja sipuleita sisällä ja kasvihuoneessa. Kesällä taas saadaan syödä tuoretta salaattia ja tomaattia omalta pihalta. Kelit täällä on ollu vähän koleat ja sateiset, kevät on kuuleman mukaan myöhässä. Täällä on nyt ollu parisen viikkoa semmoset kelit ku Suomessa Vappuna, eli rapeat pari kuukautta kevät on täällä Suomea edellä.

Hannelore lähti sukuloimaan Eurooppaan kolmeksi viikoksi ja jätti talon meidän vartioitavaksi. Nyt voi sentään jääkaappiinki ostaa vähän enemmän tavaraa, ku voi käyttää sen jääkaappia... meän oma kun on aika onneton pikku lokero.

Kotiväet, meän molempien, ovat tulossa siis tänne Vapun aikoihin. Varattiin jo ennakkoon isohko 10-metrinen asuntoauto. Sillä vois käydä vähän kurvailemassa tuolla Okanaganin viinialueilla.

Että tämmösiä kuulumisia nytte. Sommoro taas seuraavaan kertaan.

-m

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti