lauantai 28. heinäkuuta 2012

Retkeilyä

Jaha onpa taas aikaa ku tänne on kerenny viimeksi kirjoittelemaan... Miepä laitan tässä ekaks kuvia parista retkestä mitä on täällä Vankkurissa tullu tehtyä ja sitten pikkuhiljaa kuvia Mikon ja mun Itävallan reissusta!!

Tuossa pari viikkoa sitten käytiin Hannen, Markin ja heidän tuttavan kanssa päiväretkellä paikallisilla vuorilla. Tehtiin 14 km vaellus! Siis ei kyllä auta muu ku hattua nostaa Hannelle! Teräsmummo ihan kirjaimellisesti! Jos joku teistä tuommoisen vaelluksen jaksaa 80:snä tehdä, niin hattua nostan!

 Chanzi, Hanne ja Mark

 Puron ylitys..

 .. ja tupajumit perässä! ;)



Viime viikonloppuna oli sitten häät Okanagan suunnalla. Oli ihan mielenkiintoista nähdä poikkeaako tämän perän häät suomalaisista... yllätys, yllätys eipä oikeastaan! ;) Ainoa ero oli siinä, että hääpari allekirjoitti vihkitodistukset siinä kaiken kansan edessä liiton siunauksen jälkeen ennen ehtoollista. Ja kylläpä ne häät sitten muutenkin perinteistä kaavaa noudatti, syötiin, juotiin, pidettiin puheita ja sitten tanssittiin. Akselin ja Elinan häävalssi jäi kyllä puuttumaan, oli vaan semmonen hymistely kappale. Mut sitten sen jälkeen nakattiin pöydät nurkkiin ja alettiin tanssimaan ihan kunnolla. Sulho nimittäin on Skotlannista, joten pari tuntia pyörittiin skottilaisia kansantansseja! Ja hiki virtasi!

Seuraavana päivänä lähettiin sitten kattelemaan paikallisia maisemia ja viinitiloja! Tässäpä pari kuvaa :)

Okanaga-järvi


Dirty Laundry viinitila.. passaa meille, ku oltiin teltassa yötä ja ehkäpä ei ihan freeseinä.. ;)


Kirsikat alkoi olla myös kypsinä! Piti ostaa iso laatikko persikoita paluumatkalle mukaan! Kyllä ne on ihan eri makausia ku suoraan puusta saa poimittuna versus kaupan tavaraan!!




Kanadalaista huumoria! ;)


Ja sitten kaiken päätteeksi mie sain ekaa kertaa elämässä Smoreja!!! Kahden kaurakeksin väliin laitettiin suklaata ja sitten siihen paahdettiin vaahtokarkki väliin... Christinen spesiaali oli vielä lisätä maapähkinävoita! Kyllä oli makkeeta, slurps!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti