torstai 10. toukokuuta 2012

Kuvia, kuvia (-K)


Jaha laitetaanpa tänne osa päivityksistä mitä sitä onkaan täällä tullu (töiden lisäksi) taas hommailtua näin Suomesta tulon jälkeen (joten aika pläjäys kuvia tiedossa ;-D ). Pari reissua oon tehny Whistlerin suunnalle. Ekalla kerralla käytiin Christinen ja Christinen kavereiden kanssa lumikenkäilemässä. Niinkuin Mikko tais joskus aikasemmin avautuakin, melkosta hommaa tuo on. Parempi kävellä ilman. ;) Oikeesti, varsinkin jos kengät painaa 5 kiloa per kappale ja koittaa nousta jyrkkää rinnettä.. tosin kyllähän se urheilusta käy, löyty taas uusia lihaksia, jotka voi kipristellä ;) Hauska reissu kuiteskin oli ja pääspähän näkemään maisemia. Ainoa harmi oli vain tuolla reissulla, että lunta satoi välillä ja pilvien takaa ei oikein vuoria näkynyt.

 
 Christine kavereineen


Joten ei ku uutta retkeä suunnittelemaan hieman paremmalla kelillä.. Ja tällä kertaa oikein suksien kanssa!! Taitaa olla muutama vuosi siitä, kun sukset mun monojen alta on löytyny. Ja sekin tuntui mukavasti takapuolessa.. ;)

 Työkaveri Dee

 
 ja koirat.. oispa Okra ollu mukana.. huokaus!


 Ja joku ähöttää ihan punasena..




 

Kaiken urheiluriemun jälkee piti sitten vähän rauhoittuakin ;) ja käytiin Hannen kanssa konsertissa. Mun proffa Trish laulaa kuorossa ja se hommasi meille takaoven kautta halvat liput konserttiin. Saatiin kuunnella Franz Joseph Haydn Creation ihan saksaksi laulettuna! Ja Hannehan oli siitä kovasti otettu :) Oli kyllä hieno kokemus, oikein sinfoniaorkesteri oli soittamassa ja ku kuoro laitto voluumit täysille, niin kyllä siinä hiljaksi menee. Tuomoiseen konserttiin pitää kyllä joskus raskia mennä uudestaan.


Pitäkäähän silmällä otsatukkaa.. onkohan se joku työvaatimus, että kapellimestarilla pitää olla pitkä otsatukka, jota voi viuhtoa edes takas.. onkohan sillä joku ihan oma sävel mitä pitää soittaa jos se viuhahtaa vasemmalle saati sitten oikealle ja ylös, alas ;)
 
Nyt on sitten ihan pakko laittaa vähän taas kirsikkapuukuvia keväältä. Suurimmaksi osaksi nyt alkaa kukinnot olla jo ohi, joten nää kuvat on parin viikon takaa..



 




Viime viikonloppuna riittikin sitten 'luonto-opintoja'.. lauantaina käytiin katsomassa Hannen kanssa Queen of the Sun, dokumenttielokuva mehiläisistä ja mie lupauduin sinne avustamaan Hannea lippujen jaossa (Hanne on ollu värkkäämässä tomintakuukautta tälle meidän asuinalueelle, luvassa on kaikenlaista elokuvista tähtien katseluun ja syötävien yrtttien tunnistukseen intiaanien kanssa). Mielenkiintoinen leffa, siinä oli paljon mehiläisten pienkasvattajia ja alkoi ihan poltella itteäkin, että pitäisköhän sitä sitten joskus hankkia mehiläispesäkin.. Mikko, kuinka iso se meidän tuleva piha olikaan oleva??? ;)

Sunnuntaina olikin sitten kello herättämässä 6:30! Ku luvassa oli opastettu linturetki lähimetsässä. Mie sain houkuteltua UBC:llä vierailevan tutkijan Jyväskylästä, Esa Koskelan, sinne kaveriksi, kiitos Esa seurasta!! :) Ainoa huono puoli oli, että Mikko ja mie oltiin tuotu jo kaikki lintukirjat takas Suomeen jouluna, mutta onneksi Esalla oli opas mukana, että pystyi edes hieman vilkuilemaan, että minkähän näkösiä lintuja sitä tässä kuunnellaan ja tiiraillaankaan. Mutta kyllä sitä pitäis ainakin meikän käydä retkellä monta, monta kertaa, että edes muutaman linnun oppisi äänestä tuntemaan. Iltapäivällä sitten mentiin Chenin ja Lijuanin (meidän uneliaiden kiinalaisten kavereiden ;-D) kanssa vuorovesibiologia opastukselle. Bongattiin kivenkoloista erilaisia rapuja, simpukoita ja kaikenlaisia matoja!
 

 Ravun kuori, joka oli käynyt liian pieneksi edelliselle asukkaalle.

 Saalista!


Sitten vielä pari kuvaa näin lopuksi mun pihalemmikeistä.. :)
 Etsi kuvasta kolibri!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti