tiistai 5. heinäkuuta 2011

Nyrkkahylly (-m)

Moro,

Taas tuli väköstettyä jotain läjään. Nytte tällä kertaa äitin vierailullaan ideoima nurkkahylly. Pari kuukautta meni ideasta valmiiksi hyllyksi... Nälkäkuolema ehtis tulla, jos palkka pitäis puutöistä repiä.

Hylly ulkosalla kuivumassa öljyämisen päätteeksi.

Asennettuna keittiön nurkkaan.

Lähikuvaa pinnasta. Pinnat seetriä, pystyt mäntyä ja seetripaneelin alla 19mm vaneri piilossa vahvikerunkona.

Vaikka noita oikeita töitä ei tunnu täältä löytyvän, niin ilmeisesti mulle ois tulossa yksi puutyönakki. Nimittäin se Okran parhaan kaverin, Rubyn, perhe muutti uuteen asuntoon ja ne tarttis uudet kaapit ruokakomeroonsa. Rogerilla, perheen isällä, on vanhan keittiön ovet tallessa ja niille pitäis tehdä rungot ja sitten vielä avohylly kaveriksi. Eilen olin siellä ottamassa mittoja ja nyt tässä koitan piirustella paperille vähän, että mitä sitä tekis niille. Teen toisen suunnitelman tosiaan ihan itte omasta päästä ja toisen värkkään Ikean suunnitteluohjelmalla ja Ikean kalustoilla, noin niinku vertailun vuoksi.

Se "komero" on niinkuin portaiden yläpäässä oleva joutotila, jossa on viisto katto ja muitaki hölmöjä rakenteita haittaamassa, joten siihen nyt on oikeastaan pikku pakko tehdä custom-design kaapit ja hyllyt, jos sen seinän haluaa kokonaan kaapeilla täyttää. Eli Ikean kaapit tuskin tulee heittämällä sopimaan. Pitää vaan muistaa isän opit itte ja varata sopivasti tilaa seinän ja kaapin väliin, jotta ovet saa aukeamaan nätisti...

Laitetaas niistäki vermeistä sitten juttua, kun niistä on jotain juteltavaa.

-m

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti